Florida

Florida is een en al variatie. Zon, natuur, bezienswaardigheden, cultuur en pretparken. Alles is aanwezig in Florida. Niet alleen aan de stranden van Miami en Fort Lauderdale ook in het binnenland is er veel natuur met drie grote beschermde natuurparken, het enorme moerasgebied van de Everglades en de unieke tropische archipel de Florida Keys. De stranden zijn parelwit en gevarieerd. Miami Beach heeft met haar art deco uitstraling een aantrekkingskracht op velen. Waar je reist, Florida is een staat, waar je van ongekende attractieparken bij Orlando kunt genieten als onbekommerd kunt reizen met een huurauto. Al dan niet zelfstandig of per fly drive Florida. En wanneer is de beste tijd? Door de aangename temperatuur is Florida het gehele jaar aantrekkelijk om op vakantie te gaan. Onze reisspecialisten hebben mooi Florida aanbod geselecteerd en geven eventueel advies voor een aangename vakantie Florida zoals jij dat wilt.

Florida bezienswaardigheden, attracties en hoogtepunten

Bezoek het Kennedy Space Center in Cape Canaveral en St. Augustine, een van de oudste steden van Amerika. Ga met je gezin naar de attractieparken Orlando. Het episch centrum voor iedereen die van attracties houdt. Universal Studios, Seaworld en natuurlijk 3 Disneyparken.

Ontdek de Everglades en rijd naar de Florida Keys, het zuidelijkste puntje van de VS. Key West is een pittoresk eiland met prachtige, witte huizen met houten veranda’s die uitnodigen tot een loom uurtje in een schommelstoel. Bezoek er bijvoorbeeld de voormalige woning van de wereldberoemde schrijver Ernest Hemmingway. Mis ook de beroemde Key West Sunset niet; elke dag feest met muziek, dans, straatartiesten en lekker eten en drinken.

Bestemmingen Florida
Tallahassee – de hoofdstad van Florida.
Daytona Beach
Fort Lauderdale
Fort Myers
Gainesville
Jacksonville
Miami – Populaire zonvakantie bestemming
Orlando – Episch centrum van de pretparken
Pensacola
Sarasota
Tampa
West Palm Beach