Roadtrip Route 66

Route66 staat bij velen op de bucketlist. De beroemdste roadtrip aller tijden. Deze indrukwekkende weg is in de jaren twintig van de vorige eeuw aangelegd en heeft een lengte van 2500 mijl. Door Route 66 te volgen, reis je door 8 staten van Amerika. Texas, Illinois, Nevada, Missouri, Oklahoma, New Mexico, Arizona en Californië.

Ben je klaar voor een fantastische 17-daagse roadtrip over Route 66? Je start in Chicago en rijdt naar Los Angeles. Tijdens deze fantastische reis zie je het groene oosten, de cowboy- en indianencultuur van het noordenwesten, droge woestijngebieden in het zuidwesten en de vele kenmerken die je in films gezien hebt. Plaatsjes met gezellige bars en oude benzinestations. Kortom een reis waarbij je je geen moment zult vervelen! Meer weten? Check de groene Route 66 button.

Roadtrip Route66 Highlights

  • Individuele rondreis per auto
  • ‘s Werelds beroemdste weg
  • Op avontuur dwars door Amerika
  • Indrukwekkende wereldsteden
  • Imposante natuur

De oudste en beroemdste roadtrip Route 66 inspireert schrijvers, muzikanten, regiseurs en avonturiers.  Route66 wordt ook wel The Mother Road genoemd oftewel, de moeder der alle wegen. Rijdt de volledige route, van het begin in Chicago (pickup punt van je huurauto) tot het eindpunt aan de Westkust. Een echte must-do reis voor liefhebbers van landschappen en gevoel van vrijheid.