Een rondreis Verenigde Staten is een fantastische ervaring. Het gevoel van vrijheid, het schitterende diverse landschap van staat tot staat en de indrukwekkende moderne steden zorgen ervoor dat rondreizen Amerika tot de populairste landen behoort. Wat wil je dan ook met het indrukwekkende westen waar je Californie ontdekt. Het noorden met haar prachtige landschappen en meren. Het oosten waar je het ontstaan van de Verenigde Staten kunt ontdekken. En het heerlijke warme zuiden met haar meltpot van muziek en tropisch klimaat. Kortom. Rondreizen Amerika zijn er in alle regio’s.

rondreis amerika

Rondreizen Amerika rondreis opties

Amerika kun je op allerlei manieren ontdekken. Individueel is de populairste manier vanwege de vele mogelijkheden en het gevoel van vrijheid. Per groep zijn er echter ook genoeg mogelijkheden. Vooral voor avonturiers die van reizen per groep houden en op deze manier samen met anderen de Verenigde Staten willen verkennen. Ook voor gezinnen zijn er voldoende mogelijkheden. Wij hebben een aantal rondreizen Amerika geselecteerd waar wij als Verenigde Staten Specialist volledig achter staan en waarvan wij hopen dat je inspiratie krijgt voor welke Amerika reis je ook kiest. Deze zijn geselecteerd op basis van de juiste prijs kwaliteit verhouding. Bekijk de voorbeelden op deze pagina maar eens en laat je inspireren. Als je meer wilt weten over een soort rondreis kun je de link aanklikken op naar een pagina te gaan die extact over het soort rondreis gaat.

Fly Drive Amerika
Het populairst is een fly drive door één van de regio’s. Hierbij reis je in een huurauto of camper met z’n tweeen, met vrienden of met je gezin van staat naar staat om al het moois wat de regio te bieden heeft te ontdekken. Populair zijn een fly drive Californie, fly drive Florida en een fly drive door het Oosten van de Verenigde Staten die start in New York of Boston en eindigt meer richting het zuiden. Steeds populairder is een fly drive route 66. Naast het feit dat route66 door veel motorrijders wordt ondernomen ondergaan steeds meer avonturiers per huurauto of camper deze wereldberoemde roadtrip.
Meer weten?
Ga naar: Fly Drive Amerika

Groepsreizen Amerika
Per groep de Verenigde Staten ontdekken is natuurlijk ook een prima optie voor een fantastische vakantie. Het voordeel van het reizen in een groep is dat je samen kunt optrekken met anderen en eventueel nieuwe vrienden kunt maken. Verder is een groepsreis Amerika vaak goedkoper. Meer weten?
Ga naar: Groepsreizen Amerika

Reizen met kinderen Amerika
Reizen met je gezin door de Verenigde Staten is fantastisch. Doordat de infrastructuur en de voorzieningen niet onderdoen dan bij ons gaat er voor kinderen een wereld open. Reizen met kinderen door Amerika behoort dan ook tot de populairste gezinsrondreizen die er zijn. Californie en Florida zijn het populairst om te ontdekken met als goede derde een reis door het zuiden met een bezoek aan New Orleans en Memphis. Meer weten?
Ga naar: Reizen met kinderen Amerika

Single rondreizen Amerika
Ook singles hebben volop mogelijkheden om de Verenigde Staten te ontdekken via een rondreis. Je reist met andere alleenstaanden door de gebieden die jij graag wilt bezoeken. Ook hier is Californie populair, meestal in combinatie met Nevada om een gokje te wagen in Las Vegas.
Meer weten?
Ga naar: Singlereizen Amerika

Individuele rondreizen Amerika
Individueel op rondreis door de Verenigde Staten gaan kan op diverse manieren. Een fly drive zoals eerder vermeld op deze pagina is de meest logische optie. Ook zou je kunnen backpacken door Amerika en reis je per openbaar vervoer of bezoek je binnen een bepaalde tijd diverse steden door binnenlandse vluchten te maken. Ook zijn er combinaties mogelijk zoals een aantal dagen New York om vervolgens door te vliegen naar Miami waar je een auto huurt en Florida ontdekt. Meer weten?
Ga naar: individuele reizen Amerika

Rondreizen Amerika
Zoals je ziet kun je op meerdere manieren rondreizen door Amerika. Daarnaast is de Verenigde Staten zo gevarieerd dat het lastig is om de juiste reis te kiezen en te plannen. Om deze reden hebben wij rechts een aantal rondreizen Amerika geselecteerd waar wij als Verenigde Staten Specialist volledig achter staan en waarvan wij hopen dat je inspiratie krijgt voor welke Amerika reis je ook kiest. Bekijk rustig de reizen en laat je inspireren.

Heb je vragen over de geselecteerde rondreizen? Stuur ons dan een mailtje, wij helpen je graag.