De goedkoopste vliegtickets voor een bestemming in de Verenigde Staten vind je door airlines die op Amerika vliegen met elkaar te vergelijken. Regelmatig stunten zowel Amerikaanse maatschappijen als Europese met de prijzen van vliegtickets. De ene keer is het bijvoorbeeld het Amerikaanse Delta Airlines wat het goedkoopste ticket voor jouw periode aanbiedt. De andere keer KLM/Airfrance of de Duitse airline Lufthansa. De Verenigde Staten Specialist maakt inzichtelijk bij welke airline je het goedkoopste ticket kunt boeken. Maak gebruik van onze ticketzoeker hieronder of de actuele vliegticket aanbiedingen in het vliegticket aanbiedingen menu naar populaire Amerikaanse bestemmingen en vind de goedkoopste.

Vliegtickets vergelijken Verenigde Staten

Welke bestemming je naar Amerika ook zoekt. Er is altijd wel een goedkoopste prijs voor je bestemming te vinden. Wist je dat door goed te vergelijken je eenvoudig tot 100 euro kunt besparen? Kwestie van het juiste moment en de juiste aanbieding van een airline te kiezen.

✔ Een doordeweekse dag is goedkoper dan in het weekend vliegen
✔ Een “normale” dag is voordeliger dan net voor de feestdagen vliegen
✔ Direct vliegen is vaak duurder dan een transit
✔ Boeken via een vergelijker is vaak goedkoper dan bij de airline zelf

Dit zijn handige tips om het goedkoopste vliegticket naar een bestemming in de Verenigde Staten te boeken. Vliegtickets vergelijken loont. Je kunt op deze manier flink besparen. Met deze besparing heb je zo de hotelovernachting of autohuur voor de eerste paar dagen verdiend. Handig toch!