Orlando

Orlando, gelegen in Florida, is het episch centrum van alles wat met attractieparken te maken heeft. Orlando is een prettige bestemming om te verblijven. Naast het feit dat het gros van de toeristen hier komt voor de Disney parken, de Universal Studio’s en overig ammusement voor jong en oud heeft het de bezoeker veel meer te bieden. Je verveelt je namelijk niet ook al blijf je hier een week.

Orange Street is de populaire straat om uit te gaan. Hier vind je vele bars en restaurants. Nabij deze straat kun je ook een bezoek brengen aan typisch Amerikaanse ‘shoppingmalls’ en outlet stores. Hier kun je je zo een halve dag vermaken.

Orlando heeft ook een een stukje cultuur en historie te bieden. Een aantal musea, waaronder het Orange County Historical Museum, het Orlando Museum of Art en het Orlando Science Centre zijn een must om te bezoeken voor iedere musea liefhebber.

Voor ontspanning is deze stad in Florida ook niet verkeerd. Orlando ligt midden in het centrale merengebied. In en rondom de stad zijn diverse meren en parken waarvan Eola Park onder de locals populair is. Hier kun je heerlijk wandelen, zwemmen, relaxen en watersporten.

Maar vooral is Orlando de place to be voor Disney liefhebbers, fans van films en waterparken. Het is dan ook niet gek dat Orlando met stip op 1 staat als het gaat om vakanties met het gezin. Ook familievakanties vanuit Nederland en Belgie naar Florida nemen in aantal toe.

Hieronder en rechtsboven zie je reizen( fly drives, rondreizen, zonvakanties) waar een bezoek aan Orlando inbegrepen is. Ook kun je hier vliegtickets Orlando vergelijken voor de scherpste deal. Check de mogelijkheden en laat je inspireren voor je aanstaande vakantie.