Wil je een originele vakantie met het kroost? Ontdek dan de Verenigde Staten met je gezin. Reizen met kinderen Amerika wordt steeds populairder. Dit komt omdat de omgeving geheel anders is maar de voorzieningen en infrastructuur minstens zo goed als bij ons. Start bijvoorbeeld in San Francisco en ontdek Californie plus omliggende staten. Of ontdek Florida, de staat met een heerlijk klimaat en attractieparken zoals Disney en Universal Studios. Ook het swingende zuiden is interessant om met kinderen te bezoeken. Steden als New Orleans, Memphis worden aangedaan met volop voorzieningen en attracties voor kids. Keuze genoeg! Wil je meer weten? Bekijk dan onze inspiratiereizen en/of lees verder over reizen met kinderen Amerika.

Reizen met kinderen Amerika opties

Er zijn diverse mogelijkheden om met het gezin op reis te gaan. Het meest voor de handliggend is een fly drive Amerika. Op deze manier reis je alleen met je gezin en heb je alle vrijheid. Een kids groepsreis is een tweede optie. Het voordeel hiervan is dat je met gelijkgestemde andere gezinnen gaat reizen. Een derde optie is om losse vliegtickets en een huurauto online te reserveren en zelf accommodatie regelen voor onderweg. Volop mogelijkheden voor iedereen!

Fly drive Californie – 16 dagen

Fly Drive Californie

flydrive Californie

Fly drive Florida – 16 dagen

Florida fly drive

flydrive Miami

Fly drive Zuid VS – 16 dagen

Fly Drive South USA

flydrive Zuid Verenigde Staten

 

Reizen met kinderen Californie
De meeste vakantiegangers die met het gezin door Californie willen reizen doen de staat alleen aan of maken een reis in combinatie met Arizona, Utah en Nevada. Voor Californie alleen heb je minimaal 2 weken nodig om goed te genieten. Als je ook (een van) de andere staten wil bezoeken minimaal 3 weken.

Reizen met kinderen Florida
Florida is populair vanwege het heerlijke klimaat, de vele attractieparken die in deze staat aanwezig zijn in combinatie met strand. Disneyworld, Universal Studios, Seaworld. Dit zijn slechts enkele van de attractieparken die in deze staat te vinden zijn. In combinatie met de stranden van Miami, een bezoek aan de Everglades en het ontdekken van de Keys eilanden maakt Florida voor zowel ouders als kinderen onvergetelijk.

Reis rustig
Als je reist met jonge kinderen is het verstandig rust in te bouwen. Af en toe een dagje niet in de camper of huurauto onderweg is aan te raden. Zo geniet je optimaal met het hele gezin van je topvakantie.