Dit is je kans om goedkoop Californie te verkennen zonder dat je iets tekort komt. Van deze fly drive Californie is de prijs te mooi om waar te zijn. Een 16 dagen roadtrip vanaf €1470 met vliegticket, hotels en autohuur ineen. Met hoogtepunten zoals San Francisco, Grand Canyon, Las Vegas. Wil je meer weten over deze fly drive californie aanbieding? Bekijk dan het reisschema en de overige opties.

Fly drive Californie

 

Fly drive Californie highlights

  • Individuele rondreis per auto
  • Alcatraz en Golden Gate Bridge San Francisco
  • Hollywood en Venice beach Los Angeles
  • Gokken in Las Vegas
  • De vergezichten van de Grand Canyon
  • Nationale parken Bryce Canyon, Death Valley en Yosemite
  • Woestijnstad Palm Springs

 

Fly drive Californie. Van start tot eind

Vanaf de start in San Francisco begin je aan een prachtig avontuur. De wereldberoemde van nationale parken van Californie liggen binnen handbereik. Yosemite, Zion, Death Valley, Bryce Canyon en de Grand Canyon. Het kan niet op. Qua steden kom je ook niks tekort. San Francisco, Palm Springs, Las Vegas en Monterey liggen op je route. Je hebt genoeg tijd om bijvoorbeeld San Francisco te ontdekken, een gokje te wagen in Las Vegas of te golfen in Palm Springs. De laatste dagen van je fly drive Californie ontdek je de Pacific Coast. Alle hoogtepunten in een notendop. En dat vanaf €1470. Nergens goedkoper.

Monterey ligt onder San Francisco. Deze kustplaats heeft een heerlijk klimaat en leuke winkeltjes en restaurantjes. Grand Canyon wordt ook wel het mooiste natuurwonder ter aarde genoemd. Wil je hier wandelen? De Bright Angel Trail is een mooie wandelroute. Als je wilt kun je ook een helicoptervlucht maken. Bryce ligt op 2km hoogte en heeft prachtige rotsformaties.

In het ruige Zion National Park waan je jezelf in een western. Las Vegas, de grootste gokstad van de wereld gelegen in de woestijn van Nevada is omringd door bergen. Naast gokken en uitgaan kun je in de omgeving diverse natuurparken ontdekken.

Fly drive Californie