Nu vanuit Amsterdam of Brussel. Gereduceerde San Francisco tickets. Wie nu via onderstaande button klikt kan tot wel €100 besparen. Je kunt goedkoop rechtstreeks naar San Francisco vliegen zonder overstap. Kwestie van op het juiste moment timen. De ene week is de andere niet. Dit probeert de Verenigde Staten Specialist inzichtelijk te maken door je op het juiste moment te attenderen wanneer San Francisco vliegtickets het goedkoopst zijn. Meer weten? Check

San Francisco vliegticket

Tips voor de goedkoopste vliegtickets San Francisco

Schuif met je vluchtdagen om het goedkoopste San Francisco ticket te vinden! Een dag eerder kan zo een paar tientjes schelen. Levert je zo een gratis hotelovernachting op.

Lastminute vliegen naar San Francisco is goedkoper in het laagseizoen. Als je in een schoolvakantie of net voor feestdagen wilt vliegen is ruim van te voren boeken voordeliger.

’s Avonds laat of ’s ochtends vroeg San Francisco boeken is in 9 van de 10x voordeliger. Airlines weten precies dat zakelijke reizigers overdag boeken en toeristen in de avond.

Vlieg voor 7.00 uur of na 21.00 uur. Dat zijn de goedkope ‘slots’ (landingsrechten) op Schiphol en de luchthaven van San Francisco. Ticket is in de regel dan goedkoper. Vanuit San Francisco heb je 6 uur tijdsverschil dus het maakt niet uit wanneer je vertrekt..