Dit is het moment om een goedkoop vliegticket New York te boeken. Zowel KLM, Iceland Air en Airtransit (Canadees) stunten met prijzen vanaf Amsterdam. Of je nu volgende maand naar New York wilt of over 6 maanden? This is the moment. Tickets New York zijn nu wel 75 tot 130 euro goedkoper dan normaal als je op het juiste moment boekt. Check snel onderstaande aanbiedingen en wacht vooral niet te lang. De actie is voorbij voor je het weet.

New York vliegticket

Tips voor de goedkoopste vliegtickets New York

Schuif met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht New York te vinden! Een dag eerder kan zo een paar tientjes schelen. Levert je zo een gratis hotelovernachting op.

Lastminute vliegen naar New York is goedkoper in het laagseizoen. Als je in een schoolvakantie of net voor feestdagen wilt vliegen is ruim van te voren boeken voordeliger.

’s Avonds laat of ’s ochtends vroeg New York boeken is in 9 van de 10x voordeliger. Airlines weten precies dat zakelijke reizigers overdag boeken en toeristen in de avond.

Vlieg voor 7.00 uur of na 21.00 uur. Dat zijn de goedkope ‘slots’ (landingsrechten) op Schiphol. Ticket is in de regel dan goedkoper. Vanuit New York heb je 6 uur tijdsverschil dus het maakt niet uit wanneer je vertrekt..