Een camperreis Californie maken is een fantastische ervaring. Als je dit ook nog eens betaalbaar kunt regelen is dat helemaal mooi meegenomen. Tijdens deze fly en drive per camper (al vanaf €1499) bezoek je niet alleen de wereldberoemde nationale parken zoals Grand Canyon en Yosemite maar ook Sequoia en Zion. Een bezoek aan Los Angeles, Las Vegas en San Francisco mogen natuurlijk niet ontbreken. De kampeerplaatsen worden voor je geregeld, evenals de eerste en laatste overnachting in de ‘San Francisco.

Camperreis Californie

Deze camperreis Californie start in San Francisco en eindigt in de nooit slapende stad Las Vegas. Ontdek de Navy pier, de  trammetjes van San Francisco en de Golden Gate brug. Reis daarna verder Californie in om alles wat Californie te bieden heeft te ontdekken. Tijdens deze unieke reis zijn alle campingplaatsen voor vastgelegd. Je reist van camperplek naar plek en ondergaat onderweg de meest prachtige ervaringen.

Ontdek het adembenemende Yosemite National Park en wandel door dit schitterende park. Reis vervolgens door naar de Grand Canyon National Park. Geniet van het uitzicht over deze prachtige canyon! Reis door richting het grillige zuidwesten en ontdek de nationale parken Zion en Sequoia. Daarna reis je door naar Las Vegas om nog een paar dagen te genieten van deze gokstad. Kortom; alle hoogtepunten zijn in deze camperreis Californie verwerkt.

Camperreis Californie